top of page
לפניך, מתכון קל להכנת סירופ לשימוש בזמן כאב גרון ותחושת ליחה בגרון.
אופן הכנה ושימוש:
שמים את פרוסות הבצלים בצנצנת ויוצקים מעל את הדבש. סוגרים היטב את הצנצנת.
לאחר שעתיים - שלוש מתחיל להיווצר סירופ.
מנערים קלות מידי פעם.
לאחר כ-4 שעות הסירופ מוכן.
לטיפול אקוטי - יש לקחת כף סירופ כל שעה.
לטיפול מניעתי - יש לקחת כף סירופ פעם ביום.
איך זה עובד בגופנו?
הבצל מחטא וסופח ליחה פנימית, והדבש עוזר בספיגת תמצית הבצל בצורה מעודנת.
מה צריך?
-
צנצנת עם מכסה.
-
2 בצלים קלופים חתוכים לפרוסות.
-
2 כפות דבש.
הערות ואזהרות:
-
אין לקחת בזמן חום.
-
מתאים מגיל שנה ומעלה.
בצל ודבש לגרון
bottom of page