top of page

לפניך, מתכון קל להכנת סירופ לשימוש בזמן כאב גרון ותחושת ליחה בגרון.

אופן הכנה ושימוש:

שמים את פרוסות הבצלים בצנצנת ויוצקים מעל את הדבש. סוגרים היטב את הצנצנת.

לאחר שעתיים - שלוש מתחיל להיווצר סירופ.

מנערים קלות מידי פעם.

לאחר כ-4 שעות הסירופ מוכן.

לטיפול אקוטי - יש לקחת כף סירופ כל שעה.

לטיפול מניעתי - יש לקחת כף סירופ פעם ביום. 

איך זה עובד בגופנו?

הבצל מחטא וסופח ליחה פנימית, והדבש עוזר בספיגת תמצית הבצל בצורה מעודנת.

מה צריך?

  • צנצנת עם מכסה.

  • 2 בצלים קלופים חתוכים לפרוסות.

  • 2 כפות דבש.

הערות ואזהרות:

  • אין לקחת בזמן חום.

  • מתאים מגיל שנה ומעלה.

בצל ודבש לגרון

bottom of page