top of page

האנטיביוטיקה הטבעית, יעילה לחיטוי מערכת העיכול, והנשימה. עוזרת בטיפול כנגד וירוסים, חיידקים, טפילים ומזהמים שונים. 

לפניך, מתכון פשוט ויעיל להכנת אנטיביוטיקה טבעית.

אופן הכנה ושימוש:

מכניסים את כל הרכיבים למיכל הבלנדר, טוחנים למרקם חלק.

מוזגים דרך מסננת לתוך צנצנת (מומלץ לסחוט את הנוזלים מהסיבים שהצטברו במסננת) ושומרים במקרר 3-5 ימים.

לטיפול מניעתי - 1 כף ביום, לאחר האוכל.

לטיפול במצב אקוטי (דלקת גרון, דלקת במערכת הנשימה, וירוס או טפיל במעיים) - 1 כף כל שעתיים.

איך האנטיביוטיקה הטבעית פועלת בגופנו?

הלימון הטרי מחטא ומנקה את הגוף. השום והג׳ינג׳ר שניהם אנטי-חיידקיים ואנטי-ויראליים והדבש מאזן בין הטעמים בסירופ ותומך במערכת החיסון.

מה צריך?

  • ראש שום קלוף

  • מיץ לימון טרי (מ3-4 לימונים)

  • 3 כפות דבש

  • שורש גי׳נג׳ר טרי חתוך וקלוף (בגודל של אצבע)

  • בלנדר

  • מסננת

  • צנצנת זכוכית ומכסה

הערות ואזהרות:

  • מומלץ לא לקחת על קיבה ריקה לגמרי.

  • לא מתאים במידה ויש ריפלוקס / צרבות / כיב קיבה.

  • לנשים מניקות - יש להכין את המתכון ללא שום (שום טרי מייבש חלב).

  • לא מתאים בזמן נוכחות חום.

  • לא מתאים מתחת לגיל שנה.

  • לילדים מתחת לגיל 12: לשים רבע מכמות השום והג׳ינג׳ר שבמתכון.

אנטיביוטיקה טבעית

bottom of page