האנטיביוטיקה הטבעית, יעילה לחיטוי מערכת העיכול, והנשימה. עוזרת בטיפול כנגד וירוסים, חיידקים, טפילים ומזהמים שונים.
לפניך, מתכון פשוט ויעיל להכנת אנטיביוטיקה טבעית.
אופן הכנה ושימוש:
מכניסים את כל הרכיבים למיכל הבלנדר, טוחנים למרקם חלק.
מוזגים דרך מסננת לתוך צנצנת (מומלץ לסחוט את הנוזלים מהסיבים שהצטברו במסננת) ושומרים במקרר 3-5 ימים.
לטיפול מניעתי - 1 כף ביום, לאחר האוכל.
לטיפול במצב אקוטי (דלקת גרון, דלקת במערכת הנשימה, וירוס או טפיל במעיים) - 1 כף כל שעתיים.
איך האנטיביוטיקה הטבעית פועלת בגופנו?
הלימון הטרי מחטא ומנקה את הגוף. השום והג׳ינג׳ר שניהם אנטי-חיידקיים ואנטי-ויראליים והדבש מאזן בין הטעמים בסירופ ותומך במערכת החיסון.
מה צריך?
-
ראש שום קלוף
-
מיץ לימון טרי (מ3-4 לימונים)
-
3 כפות דבש
-
שורש גי׳נג׳ר טרי חתוך וקלוף (בגודל של אצבע)
-
בלנדר
-
מסננת
-
צנצנת זכוכית ומכסה
הערות ואזהרות:
-
מומלץ לא לקחת על קיבה ריקה לגמרי.
-
לא מתאים במידה ויש ריפלוקס / צרבות / כיב קיבה.
-
לנשים מניקות - יש להכין את המתכון ללא שום (שום טרי מייבש חלב).
-
לא מתאים בזמן נוכחות חום.
-
לא מתאים מתחת לגיל שנה.
-
לילדים מתחת לגיל 12: לשים רבע מכמות השום והג׳ינג׳ר שבמתכון.