top of page

משקה האגסים יעיל לשיעול ליחתי או יבש בילדים ובמבוגרים.

לפניך, מתכון פשוט להכנת המשקה.

אופן הכנה ושימוש:

שמים את כל המרכיבים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.

מסננים ושותים את הנוזל כמו תה חם/פושר, פעמיים ביום : בוקר וערב.

לאחר הבישול הראשון ושתיית כל הנוזל, ניתן להוסיף 2.5 כוסות מים לסיר (עם הרכיבים שנותרו) ולבשל בשנית כ15 דקות, ולשתות בשנית.

מומלץ לשתות את משקה האגסים, במשך 3 ימים ברציפות, גם אם חלה הטבה משמעותית בשיעול.

איך המשקה פועל בגופנו? 

האגסים מחזקים את הריאות ומרגיעים את השיעול. הקינמון והציפורן מחטאים את מערכת הנשימה מזיהומים, והטימין עוזר לטפל בליחה בריאות.

מה צריך?

  • 4 אגסים חתוכים (עם הקליפה והגרעינים).

  • 1 מקל קינמון / חצי כפית אבקת קינמון.

  • 5 מקלוני ציפורן.

  • 2 ענפי טימין (במקרה של שיעול ליחתי).

  • 2.5 כוסות מים.

הערות ואזהרות:

  • ניתן לשתות מגיל שנה.

  • ניתן להמתיק עם מעט דבש.

משקה אגסים

bottom of page